Evolució Espanya a Catalunya

Evolució Espanya a Catalunya

8 de febrer del 2011

Editorial de l'ABC "Mas Sale Ganando"

En la lluita incansable per aconseguir recuperar allò que és nostre, alguns intenten girar la truita i fer demagògia enviant el missatge que Catalunya som uns lladres.

L'Editorial d'avui de l'ABC, tot i que tampoc ens hauria d'estranyar, ens en deixa una bona mostra. 

Titlla a Mas de victimista (el vesteix d'ovella però li diu que és llop), que intenta treure profit d'un Govern espanyol dèbil (aquí vol tocar la part més emocional dels lectors) i la perla, que l'interès general és el perjudicat (vaja, que els catalans som els dolents, que no tenim cap sensibilitat en aquest moments de crisi.. quan recordem, el 35% dels nostres impostos, es destinen precisament a "l'interès general" i no són retornats a Catalunya. Ja n'hi ha prou del discurs que som uns lladres oportunistes. En el fons i en la superfície, necessiten els nostres diners i per això no ens volen deixar marxar. Ens apallissen, ens deixen l'ull morat, ens volen fer sentir culpables d'allò que no hem comès i després encara volen que dormim al mateix llit... Marxem abans no sigui massa tard.

Mas sale ganando

El líder de CiU refuerza su campaña victimista y cobra su apoyo a buen precio

Día 08/02/2011
La entrevista de ayer entre Rodríguez Zapatero y Artur Mas ha servido para escenificar un acuerdo de intereses oportunistas en beneficio de ambas partes. El presidente del Gobierno gana unos meses para prolongar artificialmente una legislatura agotada en términos políticos. Por su parte, el líder de CiU refuerza su campaña victimista y cobra su apoyo a buen precio. La Generalitat sufre de asfixia económica como consecuencia del despilfarro del tripartito. Ahora, Mas intenta sacar tajada de un Ejecutivo débil. Es una historia que se ha repetido ya demasiadas veces en perjuicio del interés general.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada